11.08.2014, 12:21:48
Cytat:Czym reszta Brodryjczyków zasłużyła sobie na utratę Waszmości zaufania?Trzy osoby (Grutin, Radelli i Abbot) tą zabawą w kloning, Pani Tyroszenko swoimi oderwanymi od rzeczywistości tekstami i akcjami (na przykład, referendum) Hyjek tworzeniem tych dziwacznych państw na wschodzie i udziałem w przewrocie, a Abdullah, jakkolwiek jako prywatna osoba go lubię, udziałem w tym przewrocie, rozdawaniem bezprawnych banów i określeniem naszych akcji jako debilizmów.
Cytat:Jak mam to rozumieć? Jeśli chodzi o domniemane klony Grutina, to zapewniam, że ów osobnik nie posiada już relanego wpływu na losy naszego kraju.Proszę wybaczyć, ale nie jestem w stanie uwierzyć, że administrator nie ma wpływu na życie w kraju. A klony nie są domniemane - Chruszczenko = Grutin i zostało to udowodnione po IP.
Aha - podtrzymuję swoją wcześniejszą, niepochlebną opinię, że późniejsze działania Grutina w Bialenii to był trolling.
Cytat:Bezprawne zbanowania zostały cofnięte, w związku z Paktem Swarzewski-Smirnoff.Nie chodzi o to, że zostały cofnięte - chodzi o to, że w ogóle ktoś je nałożył i potrzeba było aż Prezydenta, żeby to cofnąć.
Cytat:Cóż, akurat ta trójka uczestniczyła we wczorajszej konferencji ze mną. Tak więc to oni odpowiadają za Federację. Abdullah jest po prostu administratorem, a pan Hyjek ma swoją jednoosobową Republikę Wschodnionordacką.Dobry sygnał, ale tak szybko nie można naprawić tego, co poprzednia ekipa zepsuła.
Cytat:To akurat szybciej mogliby powiedzieć Brodryjczycy o Bialeńczykach. Bowiem z panem Grutinem/Chruszczenko rozmawiałem jeszcze wczoraj i zachowywał się w porządku.Temu nie przeczę. A Grutinowi po prostu już nie wierzę.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.