11.08.2014, 12:36:57
(11.08.2014, 12:21:48)Maciej Kamiński link napisał(a): Trzy osoby (Grutin, Radelli i Abbot) tą zabawą w kloning, Pani Tyroszenko swoimi oderwanymi od rzeczywistości tekstami i akcjami (na przykład, referendum) Hyjek tworzeniem tych dziwacznych państw na wschodzie i udziałem w przewrocie, a Abdullah, jakkolwiek jako prywatna osoba go lubię, udziałem w tym przewrocie, rozdawaniem bezprawnych banów i określeniem naszych akcji jako debilizmów.
Moim zdaniem kloning oznacza działanie w jednym kraju w tym samym czasie pod kilkoma postaciami. Nie przypominam sobie by jakikolwiek Brodryjczyk prowadził takie działania.
Co do Pani Tyroszenko, z tego co ja pamiętam nawoływała ona do kompromisu, czy raczej negocjacji z Bialenią (chyba, że coś mnie ominęło).
Co do P. Hyjka, cóż każdy ma swoje ambicje i niektórzy chcieliby po prostu posiadać własne jednoosobowe państewka
. Przyznam szczerze, że ja też sensu takich działań nie widzę. A sprawa z przewrotem została już wyjaśniona.Na koniec, Abdullah Aykm, każdego może czasem ponieść
. Aczkolwiek jego specyficzny sposób wyrażania swoich opinii był w pewnym sensie uzasadniony. Działania niektórych osób z pogranicza trollingu i spamu nie spotykają się zazwyczaj z aprobatą, także u was, czego sprawa W.Grutina może być najlepszym przykładem. Sprawa z banami został już wyjaśniona. (11.08.2014, 12:21:48)Maciej Kamiński link napisał(a): Dobry sygnał, ale tak szybko nie można naprawić tego, co poprzednia ekipa zepsuła.
Dlatego prowadzimy politykę małych kroków
, powoli zmierzając do naprawy naszych stosunków.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep