11.08.2014, 13:00:58
Cytat:Moim zdaniem kloning oznacza działanie w jednym kraju w tym samym czasie pod kilkoma postaciami.A ja podciągam to pod umieranie i powracanie w krótkim odstępie czasu. O ile w przypadku Pana Abbota nie jest to aż tak ewidentne, to pozostała dwójka wróciła tego samego dnia w którym "umarła".
Cytat:Co do Pani Tyroszenko, z tego co ja pamiętam nawoływała ona do kompromisu, czy raczej negocjacji z Bialenią (chyba, że coś mnie ominęło).Później bardzo szybko zmieniła zdanie...
Cytat:Dlatego prowadzimy politykę małych krokówJa już wypisałem, co w tym pakcie, który jak mniemam stanowi element tej polityki, mi się nie podoba. Chyba to tyle z tej rozmowy. Miło, że tym razem do Bialenii zawitał dyplomata nie rzucający dziwacznych oskarżeń., powoli zmierzając do naprawy naszych stosunków.
Cytat:Ale nie zostały nałożone przez obecną ekipę rządzącą, więc trudno ją o to winić..Ekipy nie - ale państwo można.
Cytat:Pan Grutin także popiera obecną ekipę. Jeszcze wczoraj mówił o poparciu dla Fiodora Dostojewskiego.Zdarzało mu się rozmaite rzeczy mówić.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.

, powoli zmierzając do naprawy naszych stosunków.