18.08.2014, 10:14:49
Jak ja się cieszę, że należę do Kościoła narodowego i mam wylane na decyzje Pawłowego papy. 
Swoją drogą, przypomni mi ktoś, kiedy Montini przystąpił do masonów?
Z punktu widzenia Rotrii to jest sześć piszących tam osób mniej, bo nie wiem, jakim cudem Loża im szkodziła.
EDYCJA:

Swoją drogą, przypomni mi ktoś, kiedy Montini przystąpił do masonów?
Z punktu widzenia Rotrii to jest sześć piszących tam osób mniej, bo nie wiem, jakim cudem Loża im szkodziła.
EDYCJA:
Cytat:działający na odrębnym forum mieli plan przejęcia władzy w Rotrii. Ostatnio był wielki news, że zebrali wystarczającą ilość kardynałów, żeby obsadzić swojego kandydata na Tronie Patriarszym. No i najwyraźniej to wyszło i się Ojciec Święty wkurzył. Tak to jest, jak się nie trzyma języka za zębami. Bo skoro masoni wygadali to mi, niezwiązanemu w żaden sposób z tą organizacją, to jestem pewny, że wygadali to też wielu innym osobom. No i takie są skutki.Aha, teraz wszystko jasne. W takim razie papa podjął dobrą decyzję dla swojego kraju.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.