21.08.2014, 18:16:10
(21.08.2014, 18:09:55)Krzysztof Razorblade link napisał(a): Nie widzę najmniejszego powodu by robić z terenu macierzystej Wyspy Bialeńskiej jakiś cyrk dziecięcych kreskówek... i żeby przekształcać część terenu, który przez te miesiące stworzyliśmy sporym nakładem pracy w jakąś paranoję. Moja osobista zgoda (która nie ma w sumie znaczenia) może dotyczyć tylko ewentualnie terenu Anatolii.Ale w DB i tak się nic nie dzieje. A wysłanie na Anatolie to słabe rozwiązanie. Mamy za dużo regionów i połączenie 2 istniejących jest lepsze od tworzenia nowego. Po za tym sam zaczynam uważać iż pod względem ilości kucy się zrobiło za dużo na forum.
Ale jak chcecie ośmieszać takimi błazenadami kraj, który stworzyliśmy to może i zdobędziecie poparcie, ale jednocześnie utracicie część tych, którzy budowali RB jako poważne v- państwo oraz pewnie też część potencjalnych obywateli. Zresztą jak już nadmieniłem, spotkałem się już z takim stwierdzeniem od osoby, którą namówiłem do udziału w RB motywując to jako sensowną mikronację.
Obawiam, się że zabawa w Bialenię powoli traci sens... skończy się to raczej nieciekawie. A to Wasz wybór. Sami zdecydujcie, czy chcecie iść w kierunku głupot w stylu tego Z... coś tam czy dalej iść drogą wypracowaną przez ostatnie miesiące.
Już kiedyś stwierdziłem, że szukanie "aktywności" na siłę nie doprowadzi do niczego dobrego... ale bawcie się w jakieś "kucyki" i inne głupoty to zobaczycie jak to się skończy.
Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej