W sprawie kucyków
(21.08.2014, 18:16:10)Tomasz Rabotowicz link napisał(a): Ale w DB i tak się nic nie dzieje.
Tyle, że to już zagospodarowany region, którego nie ma po co psuć jakimiś głupotami... Zresztą moim zdaniem idea regionów i tak się w ogóle nie sprawdziła, bo mamy znacznie lepsze wyniki w działach ogólnopaństwowych. W ogóle bym te regiony polikwidował i tyle...

(21.08.2014, 18:16:10)Tomasz Rabotowicz link napisał(a): A wysłanie na Anatolie to słabe rozwiązanie.
Wg mnie akurat dobre... tam jest terytorium niezagospodarowane, a i te zabawy w kreskówki mniej będą przeszkadzać... mniej to nie znaczy wcale, bo mnie osobiście (i chyba nie tylko) taki klimat absurdów jak w tym całym Z...coś tam totalnie nie odpowiada.

(21.08.2014, 18:16:10)Tomasz Rabotowicz link napisał(a): Po za tym sam zaczynam uważać iż pod względem ilości kucy się zrobiło za dużo na forum.
Ja natomiast rozpatruję emigrację... przynajmniej do czasu aż Wam przejdzie z tymi kucowygłupami.

Szkoda czasu na takie "głupowate" V-państwo, warto było gdy to zmierzało do zrobienia czegoś z sensem w mikroświecie... teraz ten sens zaginął. Zaczyna się "postowanie" dla samego "postowania" - bez sensu. No ale "aktywność" (nawet bezsensowna) ponad wszystko jak widzę...  >Sad

W sumie może i kwestia gustu, może niektórych bawią kreskówki dla maluchów - ale mi to nie pasuje i tyle.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
W sprawie kucyków - przez AndrzejSwarzewski - 20.08.2014, 23:43:34

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości