Witam
(22.08.2014, 13:13:28)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Jak traktujecie gości? Towarzysz Chruszczenko jest tutaj gościem i dajcie mu spokój.
Nie ma mowy. Prawo jest święte. Prawo jest wszystkim. Prawo jest absolutne. Grutin jest martwy. Nie ma przyzwolenia od Najwyższego Trybunału na zakładanie nowych kont przez zmarłych. I kropka. Kim by ta osoba nie była, dostanie permbana. Żeby ukrócić te zapędy na przyszłość, będzie to permban na IP. A ponieważ bramki proxy są zablokowane, to skutecznie uniemożliwi kloning. No chyba, że Grutin przyzna się do sfingowania własnej śmierci (bądź ogłosi wskrzeszenie). Jak to zepsuje nam stosunki z Brodrią (moje zdanie na ich temat już chyba wiele razy wyraziłem), to zwolennicy kontaktów z tym państwem będą mogli wieszać na mnie psy, ale mam obowiązek robić to co robię.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Witam - przez Jurij Bołodin - 22.08.2014, 02:42:55

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości