05.11.2014, 08:11:04
Jak pewnie wiecie, MSZ starało się prowadzić rozmowy z Księstwem Sarmacji, dążąc do kompromisu i załatwienia kwestii Anatolii i nazw miast. Jednakże, poza Panią Kanclerz - Karoliną von Lichtenstein nie spotkaliśmy się ze zrozumieniem, ale to, do czego doszło, przeraziło mnie. Sclavińczycy w większości zachowują się jak ultranacjonaliści i talibowie, bez urazy do tych dwóch grup.
Kiedy Pani kanclerz chciała się spytać na pw Andronika i Młynka Kawowego, oczekiwałem odpowiedzi "Niech opuszczą Nową Sclavinię", tymczasem nie - odpowiedzili tak - "Pogrzebiemy Bialenię!". Ten sam Andronik wypowiedział się tak na sarmackim IRC
To jest już pospolicie chamskie i w stosunku do pana Dostojewskiego-von Vincis, jak i wobec Bialenii. Jeśli wcześniej mówiłem iż Samunda i Al Rajn to nieokrzesani dzikusi, zmieniam zdanie. To co zaraz zobaczycie to istny neadertalizm.
Może zbierzmy wszystkie określenia tego osobnika rodzaju Hominidae; nieokrzesany, ultranacjonalista, talib, neadertalczyk i można by tak wymieniać jeszcze długo. Sarmacja powoli schodzi na psy.
Quo vadis Sarmatia?
PS W trakcie pisania jest nota do sarmackiego MSZ.
Kiedy Pani kanclerz chciała się spytać na pw Andronika i Młynka Kawowego, oczekiwałem odpowiedzi "Niech opuszczą Nową Sclavinię", tymczasem nie - odpowiedzili tak - "Pogrzebiemy Bialenię!". Ten sam Andronik wypowiedział się tak na sarmackim IRC
Cytat:[16:47] <%Andro> Ivan
[16:47] <%Andro> Co to za bialeńskie ścierwo?
Forum Dyskusyjne Królestwa Dreamlandu • Wyświetl temat - Witam[dreamland.net.pl] (to jest przywitanie Adama Dostojewskiego)
[16:47] <%Andro> I czemu nosi Twoi nazwisko?
To jest już pospolicie chamskie i w stosunku do pana Dostojewskiego-von Vincis, jak i wobec Bialenii. Jeśli wcześniej mówiłem iż Samunda i Al Rajn to nieokrzesani dzikusi, zmieniam zdanie. To co zaraz zobaczycie to istny neadertalizm.
Cytat:Ja nie mam nic przeciwko zaognianiu nienawiści.
Cytat:Absolutnie nic mnie to nie obchodzi, co myśli Bialeńczyk, bo Bialeńczyk wychodzi z błędnego założenia. I jest Bialeńczykiem.
Wystarczająco dużo się w sprawie naprodukowałem. Won z Nowej Sclavinii albo won z Sarmacji.
Może zbierzmy wszystkie określenia tego osobnika rodzaju Hominidae; nieokrzesany, ultranacjonalista, talib, neadertalczyk i można by tak wymieniać jeszcze długo. Sarmacja powoli schodzi na psy.
Quo vadis Sarmatia?
PS W trakcie pisania jest nota do sarmackiego MSZ.
/-/ Konstanty Jerzy wielki kniaź Michalski
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej
Immanuel Kartografii Tamostosowanej
Rednacz Gazety Bialeńskiej