20.11.2014, 13:20:11
Niemikronacyjny, ale autentyczny z dzisiejszego dnia rano w mięsnym koło domu...
Wchodzę rano do mięsnego i naszło mnie na salceson, na śniadanie (taki klasyczny, czarny, ozorowy). Pytam więc o ten salceson, a młoda ekspedientka mówi, że dzisiaj nie ma... wyszedł, a towar dopiero koło 10. Spojrzałem więc z niesmakiem na lodówkę i mówię...
- No to niech mi pani ewentualnie da z 10 plastrów szynki włoskiej.
Po czym patrząc na drugą ekspedientkę (kobieta pewnie jeszcze kilka lat ode mnie starsza) skomentowałem:
- Tośmy doczekali czasów... kto by to pomyślał.
Młoda nijak nie mogła zrozumieć czemu z jej starszą koleżanką śmialiśmy się parę minut jak idioci. ;D
Wchodzę rano do mięsnego i naszło mnie na salceson, na śniadanie (taki klasyczny, czarny, ozorowy). Pytam więc o ten salceson, a młoda ekspedientka mówi, że dzisiaj nie ma... wyszedł, a towar dopiero koło 10. Spojrzałem więc z niesmakiem na lodówkę i mówię...
- No to niech mi pani ewentualnie da z 10 plastrów szynki włoskiej.
Po czym patrząc na drugą ekspedientkę (kobieta pewnie jeszcze kilka lat ode mnie starsza) skomentowałem:
- Tośmy doczekali czasów... kto by to pomyślał.
Młoda nijak nie mogła zrozumieć czemu z jej starszą koleżanką śmialiśmy się parę minut jak idioci. ;D
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.