Sens Rządu na Uchodźstwie
Czy widzicie sens w dalszym utrzymywaniu Rządu Federacji Brodryjskiej na Uchodźstwie?
Jak widzicie przyszłość tego kraju?
Nie ukrywajmy, że Rząd ten, jak i całe emigracyjne działy Brodrii, jest nieaktywny. Może czas wyprowadzić sztandar, zamknąć go w muzealną gablotkę i kontynuować istnienie Brodrii poprzez tradycję i kulturę oraz wspomnienia?
Już jedna z osób powiedziała, że będzie to zrobienie przysługi Związkowi Brodryjskiemu- organizacji terrorystycznej zajmującej się kloningiem i dezinformacją międzynarodową. Szczerze mówiąc- ich los jest mi obojętny. Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego, ale jeśli Wiktor lubi bawić się w kloning i manipulować niezbyt inteligentnymi przedstawicielami niektórych mikronacji, to niech się bawi. Dla mnie jest to objaw jakichś zaburzeń psychicznych, ale dopóki będzie się trzymać ode mnie z daleko, to nie przeszkadza mi to.
Wszyscy obywatele Federacji Brodryjskiej są też obywatelami Republiki Bialeńskiej, która dała nam schronienie, wolność i bezpieczeństwo. Drodzy Brodryjczycy, kolonizujmy razem z pozostałymi Bialeńczykami dzikie tereny Anatolii, jak robi już to Ekscelencja Hyjek. Sukces Stronnictwa Rojalistyczno-Konserwatywnego pokazuje, że Brodryjczycy mogą osiągać sukcesy w demokratycznych strukturach państwa bialeńskiego.
Proponuję więc, abyśmy- przed Potomnymi i Historią- ogłosili upadłość Federacji Brodryjskiej. Co o tym myślicie?
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Sens Rządu na Uchodźstwie - przez AndrzejSwarzewski - 29.11.2014, 13:34:27

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości