14.12.2014, 16:57:06
(14.12.2014, 16:23:19)Kazimierz Sabatowski link napisał(a): Do Pana Razorblade'a ( cytatów nie daję bo piszę z komórki ) nie Waszej rewolucji, ja nie brałem w niej udziału.Waszej w sensie - "Związku Brodryjskiego"... Nie interesuje mnie kto tam jest i kim - to bez znaczenia w tej dyskusji. Podobnie jak to ile klonów ma Grutin (parę ma, a miał więcej bo niektóre sami zlikwidowaliśmy tutaj) i kto jeszcze ma klony - faktem niezaprzeczalnym, bo dowiedzionym za pomocą numerów IP, że kloning jest u Was popularny i bezkarny czyli dopuszczalny jak widać.
(14.12.2014, 16:23:19)Kazimierz Sabatowski link napisał(a): Czy jeżeli ja zostałbym prezydentem ZB i usunąłbym wszystkie osoby podejrzane o kloning byłaby szansa na poprawę stosunków?
Jak słusznie zauważono, Republika Bialeńska uznaje za reprezentację Brodrii obecne Carstwo Brodryjskie (dawniej Rząd FB na uchodźstwie), a nie jakiś "Związek Brodryjski", w którym przejęcie władzy nastąpiło poprzez likwidację Forum przez Grutina (w którejś tam postaci) i jego poplecznika Aykma.
Jedyna droga by uzyskać jakąkolwiek normalizację stosunków to porozumienie na linii CB-ZB i inaczej ze strony RB dalej będziecie uznawani za "organizację terrorystyczną" czyli ludzi, którzy przejęli ten kraj za pomocą "walki informatycznej" czyli skasowanie Forum (wbrew woli obywateli FB) i utworzenie innego własnego, na którym to ogłosili panowanie nad terytorium. Wg nas bezprawnie. czyli nie jesteście dla nas reprezentacją w zasadzie niczego, bo Brodrię reprezentuje Carstwo Brodryjskie. Czyli kierunek jest chyba jasny... najpierw uregulowanie czegokolwiek na temat Brodrii z prawowitą jego władzą, a potem ewentualne dalsze rozmowy o czymkolwiek.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.