Debata przedwyborcza - luty 2014
Cytat:Każdy ma prawo do wyboru czy chce być homoseksualistą ja tego nie neguje.
Nie do końca. Biseksualista ma prawo wybrać, czy utrzymuje kontakty seksualne z kobietami, czy z mężczyznami. Homoseksualista z kontaktów z kobietami przyjemności czerpać nie może, choć nie wykluczam możliwości "leczenia" (niewłaściwe słowo, ale nie przychodzi mi inne na myśl) homoseksualizmu. Natomiast homoseksualista może podjąć decyzję o nieaktywności seksualnej, co propaguje Kościół Katolicki.
Cytat:Działaj sobie człowiecze My dajemy Ci wszystkie instrumenty do rozwoju w Republice Bialeńskiej,
Właśnie LAN chce odebrać homoseksualistom jeden z instrumentów do rozwoju. Instrument do rozwoju społecznego, jakim jest małżeństwo.
Cytat:ale tworzenie różnych "klubików LGBT", czy może subkultur LGBT nie wchodzi w rachubę.
Statystycznie, żebyśmy mieli jednego homosia musielibyśmy mieć około setki mieszkańców. Jedno, a nawet dwuosobowy klub jest bez sensu. A więc musielibyśmy mieć co najmniej ok. 300 osób, żeby był istniał nieliczne klubik gejowski. Jeśli będziemy mieli tylu mieszkańców, to ja bym przeżył trzech homosiów, naprawdę.
Cytat:To musi być jasno, przejrzyście stwierdzone w najważniejszym dokumencie Republiki Bialeńskiej.
Proponuję:
Cytat:Art. x
Zakazuje się pedałowania.
N.N
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Debata przedwyborcza - luty 2014 - przez Maciej Kamiński - 26.01.2014, 21:08:48

Użytkownicy przeglądający ten wątek: