29.01.2014, 20:04:19
Cytat:(publiczne znieważanie to już przestępstwo)A publiczne znieważenie Prezydenta to nie przestępstwo? Zacytuję "No i trzeba przypomnieć, że jedno się obiecuje, a co inne się realizuje. Taka postawa prezydencka obserwowana w ostatnim czasie. Drogi się rozchodzą bez słowa."
I za wyzwiska w stosunku do mnie to ja zostałem ukarany. Ale trudno, masz takie prawo.
Cytat:Zatem, skoro wracamy do kampanii wyborczej, może niech teraz PURA wypowie się w poruszonych postawionymi dotąd pytaniami tematach?Kandydatem na Prezydenta z ramienia PURA jestem ja. Mam doświadczenie, czas, chęci.
W gospodarce i sprawach obronności zamierzamy iść dalej obecnie wyznaczoną linię przeze mnie, Ministra de Kaniewskiego i Ministra Razorblade.
Chcielibyśmy ograniczyć koalicję do dwóch partii. Z kim zawiązalibyśmy koalicję, to zależałoby od wyniku po wyborach oraz umów koalicyjnych ideowo-personalnych.
Sprawy zagraniczne to będzie kwestia ciężka. Opracowanie Karty Mikronauty wydaje się być dobrą podstawą pod planowaną bez powodzenia organizację międzynarodową.
Były jeszcze jakieś pytania?
N.N