29.01.2014, 20:39:01
Cytat:[quote author="Lehrabia"](publiczne znieważanie to już przestępstwo)A publiczne znieważenie Prezydenta to nie przestępstwo? Zacytuję "No i trzeba przypomnieć, że jedno się obiecuje, a co inne się realizuje. Taka postawa prezydencka obserwowana w ostatnim czasie. Drogi się rozchodzą bez słowa."
I za wyzwiska w stosunku do mnie to ja zostałem ukarany. Ale trudno, masz takie prawo.[/quote]
Nie, ja mam dość. Dosyć na dziś. Powiem to w twarz i już z mniejszą dawką kultury, w tonie przeciętnego moderatora na przeciętnym forum - czy czytasz moje posty ze zrozumieniem? Powtórzę - kara została wyznaczona za to, co stało się w Parlamencie. Uznałem, że w przypadku tego, co stało się tutaj, ograniczę się do słownej reprymendy. Jeśli to takie oburzające i kontrowersyjne, mogę i za słowa tutaj wyznaczyć kary - ale szczerze, ani ja nie chcę, ani nikt inny tutaj obecny.
W dniu dzisiejszym to ostatnia moja wypowiedź na Forum. Atmosfera jest niezdrowo i ponad miarę nagrzana przez dzisiejsze nadzwyczajne sankcjonowanie - które odbyło się w sposób zgodny z obowiązującymi aktami prawnymi, jednakże wywołało sporych rozmiarów dyskusję. Sam zaczynam już rzucać różnymi wzniosłymi deklaracjami, które przy takich nastrojach mogą zostać odebrane jako groźby czy jakieś inne zastraszanie, a podtrzymywanie takiej temperatury może się skończyć bardzo źle dla Forum. Rywalizacja jak widać nikomu z nas nie sprzyja - i szczerze, strach pomyśleć, jak będzie wyglądał Parlament, jeśli będziemy się tak ścierać przez cały następny miesiąc... To tyle, pozdrawiam i się wyłączam, z drobnym apelem o podobne uspokajające kroki dla wszystkich, którzy są teraz czerwoni na twarzy.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.