30.01.2014, 22:44:58
Cytat:Niestety, ludzie nie przyjmują lenn. Ale skoro mamy teraz prowincje i chyba najwięcej miejscowości w mikroświecie, to aktywizacja musi nastąpić. Sam jestem akurat w trakcie skrobania kilku opisów.Świetnie. Myślę, że w regionach będzie główna rola MSW w przyszłej kadencji.
Cytat:Powinniśmy wpierw spytać kolegów z usuniętego forum o pomysł Santańsko-Brugijskiego Kraju Narodowo-Terytorialnego, a potem poszukać chętnych do spisywania wraz z nami Karty Mikronauty - to byłby pretekst do nawiązania dobrych relacji.Tutaj nasza polityka będzie spójna. Też jestem takiego zdania, gdyż nie ma możliwości nawiązania korzystnych innych relacji w sposób inny niż w konkretnym celu. Nie oszukujmy się, nie jesteśmy partnerem równorzędnym dla Sarmacji, Al Rajnu, Dremlandu, a nawet ZSKHiW. Ale możemy być, jeśli stworzymy ku temu korzystne podłoże.
Cytat:Nie widzę powodu, żeby robić to ot tak. Prędzej poprę pomysł o ustawowym określeniu "realnej mikronacyjności" przez RB.No i na podstawie ustawy określanie państwowości.
Cytat:Kto uznaje państwowość Abchazji i Osetii? Kto uznaje państwowość Kosowa? Kto uznaje państwowość Palestyny? Kto uznaje państwowość Somalilandu czy Puntlandu? Kto uznaje państwowość Cypru Północnego? I tak dalej, i tak dalej...Ale Sarmacja to nie Kosowo. Sarmacja to Stany Zjednoczone. A nieuznawanie Stanów Zjednoczonych to paranoja.
Cytat:To może zostać uznane za dowód naszej słabości. Radzę się z tym wstrzymać.Pokój to nie oznaka słabości. Pokój to oznaka siły ducha.
N.N