09.01.2015, 19:20:04
To może zanim wyjaśni się sprawa finansowania SZ RB w Parlamencie - najpierw wystawisz swoją ofertę? Bo na razie poza kukurydzą (mi tam pasuję bardzo lubię) i pewnie koniną (cały czas się kuce przewijają - ale za konina nie przepadam) to nie mam pojęcia co Twoja firma ma do zaoferowania.
Na pewno byłbym zainteresowany baraniną, wołowiną i drobiem. Mniej wieprzowiną (choć nie twierdzę, że wcale) i raczej nie byłbym zainteresowany koniną. Czy przewidujesz jakiś odłam firmy zajmującej się "owocami morza" - skoro mowa o ośmiornicach... choć osobiście wolałbym klasycznie ryby... najlepiej łosoś (nie próbuj z dorszem - nie znoszę), ale jak najbardziej mogą być też śródlądowe, hodowlane - pstrągi na ten przykład.
Na pewno byłbym zainteresowany baraniną, wołowiną i drobiem. Mniej wieprzowiną (choć nie twierdzę, że wcale) i raczej nie byłbym zainteresowany koniną. Czy przewidujesz jakiś odłam firmy zajmującej się "owocami morza" - skoro mowa o ośmiornicach... choć osobiście wolałbym klasycznie ryby... najlepiej łosoś (nie próbuj z dorszem - nie znoszę), ale jak najbardziej mogą być też śródlądowe, hodowlane - pstrągi na ten przykład.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.