29.01.2015, 10:58:31
Aby dyskutować nad dalszymi szczegółami zakończenia konfliktu, to najpierw trzeba ustalić nasze stanowisko czyli w tym wypadku czy godzimy się na rozwiązanie polegające na zmianie kształtu Anatolii. Jeśli to akceptujemy to dzisiaj rozmawiamy dalej... ponieważ nie czuję się kompetentny do samodzielnego podejmowania decyzji to wczoraj zawiesiłem rozmowy do dzisiaj (około 21), aby zasięgnąć opinii Obywateli RB czy w ogóle coś takiego możemy zaakceptować.
Jeżeli tak - no to dzisiaj będę dyskutował dalej i zapewne właśnie o tym jak to zakończyć w sposób formalny. Ale bez uzgodnień u nas - na temat zmian kształtu Anatolii (czyli czy w ogóle), nie miałem po co i o czym wczoraj dalej rozmawiać. Oczywistym jest, że jeżeli wykażemy dobra wolę i zmienimy te kształty to będę oczekiwał (żądał) od strony Sarmackiej oficjalnego zakończenia sporu pomiędzy naszymi krajami opisanego dokumentem międzynarodowym odpowiedniej rangi.
Jeżeli tak - no to dzisiaj będę dyskutował dalej i zapewne właśnie o tym jak to zakończyć w sposób formalny. Ale bez uzgodnień u nas - na temat zmian kształtu Anatolii (czyli czy w ogóle), nie miałem po co i o czym wczoraj dalej rozmawiać. Oczywistym jest, że jeżeli wykażemy dobra wolę i zmienimy te kształty to będę oczekiwał (żądał) od strony Sarmackiej oficjalnego zakończenia sporu pomiędzy naszymi krajami opisanego dokumentem międzynarodowym odpowiedniej rangi.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.