Propozycja rozwiązanie sporu z Sarmacją dot. Anatolii
(29.01.2015, 23:19:05)Krzysztof Razorblade link napisał(a): Od tego jesteś MSZ... to przygotuj - ani ta cała Scholandia, ani Sarmacja nie są z nami w żadnym sojuszu (a ta Scholandia to uznała nas za godnych uznania dopiero jak im się grunt pod nogami palił, a i na znaczeniu mocno stracili), to w sumie nic nam do ich sporu "o piksele".

Pozwolę sobie napisać kilka słów w tym wątku na temat powyższego stwierdzenia, mam nadzieję że zostanie mi to wybaczone.Wink  Scholandia już od kilku lat w sferze polityki zagranicznej sama siebie dość skutecznie izoluje. To nie palący się grunt spowodował jakąś akcję, po prostu już nie sposób, nawet u Nas, nie zauważyć błyszczącej na polskim v-niebie gwiazdy Bialenii. Choć prawda, że inicjatywa  MSZ Bialenii wprawiła sprawę w ruch.
Przy okazji zdementuję stwierdzenie MSZ Sarmacji - Awara nie jest ziemią niczyją, jest terytorium scholandzkim. Sarmackiej retoryki stosowanej wokół tego tematu nie podejmujemy. A sprawa ostatecznie stała się zamknięta w momencie ujawnienia sarmackich deklaracji o cofnięciu uznawania naszego kraju. Rzeczywistość wirtualna rozjeżdża nam się na dwa równoległe v- światy, przynajmniej z mojego punktu widzenia. Wink
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości