31.01.2015, 22:43:47
Nieobecność jednej osoby nie może przekreślać dorobku bialeńskiego, tak że cała państwowość staje pod znakiem zapytania. Teraz mamy do czynienia z takim właśnie przypadkiem. Odpowiedzialność za kraj i jego mieszkańców nie może podlegać takim właśnie jednostkowym kaprysom.
Kiedyś to powiedziałem, że potrzeba aby wojsko nie było papierowym, tylko spełniało tez bardzo ważne z punktu widzenia istnienia państwowości zabezpieczenia infrastruktury. Tego zabrakło i za niedługą chwilę możemy mieć kryzys informatyczny. Jak można było być tak nieodpowiedzialnym? Gdzie rola wojska Republiki Bialeńskiej? Wiele powiedziano, ale wychodzi teraz gdzie jest Nasza armia.
Kiedyś to powiedziałem, że potrzeba aby wojsko nie było papierowym, tylko spełniało tez bardzo ważne z punktu widzenia istnienia państwowości zabezpieczenia infrastruktury. Tego zabrakło i za niedługą chwilę możemy mieć kryzys informatyczny. Jak można było być tak nieodpowiedzialnym? Gdzie rola wojska Republiki Bialeńskiej? Wiele powiedziano, ale wychodzi teraz gdzie jest Nasza armia.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.
(-) Jan Kaniewski
(-) Jan Kaniewski