Bezterminowy urlop - K. Razorblade'a
(01.02.2015, 20:12:41)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Ja myślę, że czas na zakończenie flejmu w tym wątku.
Jeszcze raz proszę Krzysztofa o to, żeby przemyślał decyzję. Nie z powodu żebractwa (co można wyczytać z powyższych komentarzy), lecz dlatego, że jest sensowną osobą, której na Bialenii rzeczywiście zależało i się starał. Faktem jest, że nie wszystkie działania były jakoś szczególnie widowiskowe, ale starał się robić coś sensownego i sensowne to rzeczywiście było w większości przypadków. Krzysztof nie rozdzielał się na drobne i pracował dla Bialenii, za co ma mój dozgonny szacunek (ale lord Kaniewski też!).
Dlatego proszę, nie kasuj konta i potem wróć, gdy już odpoczniesz od tego wszystkiego. Wink
Nie wiem czy jako obywatel krótkim stażem powinienem się wypowiadać w tej sprawie ale...

Ja też przyłączam się do prośby - ja od samego początku mojej tutaj (w Bialenii) bytności zauważyłem ogrom wysiłku jaki Krzysztof wkłada w Bialenie - i to zarówno w sensie ilości jak i (to chyba ważniejsze) jakości.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Bezterminowy urlop - K. Razorblade'a - przez Ronon Dex - 31.01.2015, 12:11:37

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości