05.03.2016, 14:02:39
(05.03.2016, 13:56:16)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a):Zacytuję jego odpowiedź do mnie z Mikroba:Cytat:trzeba określić ile lat się skończyło
Pomysł stary jak świat, w sumie taki wymóg pojawił się jeszcze wtedy, kiedy w pampersie chodziłeś.
Gdyby Zanikowi tak bardzo zależało na Bialenii, to nie pisałby bezsensownych ustaw.
Cytat:Szanowny Fiodorze,Napisał, że nie będzie pomagał Bialenii, a jednak to zrobił.
Olej te buractwo czerwone i idź do normalnej pracy.
Walka z nimi jest już zakończona. Teraz pozwól im popełnić samobójstwo. Uwierz mi - już mają pistolety przygotowane przeze mnie. Tylko czekać na ten cudowny dźwięk dla moich uszu. Symfonia dźwięków ułożonych równiutko. Strzał za strzałem. Nieudane próby samobójcze niestety też będą się zdarzać, ale przynajmniej zjawią się inni, którzy pokażą jak to się robi.
Fiodorze, nie ma sensu pisać nic skoro oni czytać i pisać nie umieją.
P.S. Jak ja chodziłem w pampersach to ty miałeś 4 lata.

(05.03.2016, 13:58:38)Alberto de Medici link napisał(a):1. Wniosek rozumiem, ale nie rozumiem dwóch wniosków. I wniosek powinien być prosty.Cytat:Specjalny wniosek na tymczasowe, potem na stałe,
Sam fakt istnienia - z góry przyjętego - wzoru wniosku? :roll:
Cytat:i masz mój głos niezadowolenia z przyjętych zasad.
Oczywiście, rozumiem, że pojawił się on pod wpływem opini p. Zanika. Jakoś nie przypominam sobie, byś wcześniej gardłował o bezsensie tych przepisów.
2. Bo Sz. P. Zanik otworzył mi oczy na ważne sprawy dla Bialenii.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;