Ankieta: Liczba Obywatelstw
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
1 Obywatelstwo
0%
0 0%
2 Obywatelstwa
33.33%
3 33.33%
3 Obywatelstwa
22.22%
2 22.22%
4 Obywatelstwa
44.44%
4 44.44%
5 lub więcej Obywatelstw
0%
0 0%
Razem 9 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wielki Spis Ludnościowy
Cytat::wink: Pan Aykm, pan Razorblade... obywatelstwa jakiego jeszcze kraju posiadacie?????? :wink: :wink::wink:
Co do Abdullaha Aykm to nie wiem, ale o ile się nie mylę co do sugestii w stosunku do mojej osoby to nigdy nie występowałem o obywatelstwo Brodrii (ani żadne inne poza tymi dwoma, o których napisałem), a zostałem zatrudniony jako zagraniczny "doradca wojskowy" (zresztą za wiedzą, a nawet po sugestii mojego przełożonego, w chwili gdy mieliście problemy z sąsiadem). Ponadto prowadzę u Was przedstawicielstwo Bialeńskich Linii Lotniczych (chyba nie jest potrzebne obywatelstwo do prowadzenia przedstawicielstw zagranicznych linii lotniczych) oraz oddział międzynarodowego koncernu (również w chwili gdy o to występowałem nie zauważyłem przepisów zakazujących takiej działalności cudzoziemcom).

Moje oświadczenie jest więc prawdziwe - posiadam przyznane dwa obywatelstwa w Republice Bialeńskiej i w NUPIA... nie występowałem nigdy o jakiekolwiek inne - no chyba, że nastąpiło coś o czym nie wiem, i o czym nie zostałem w żaden sposób poinformowany.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości