23.03.2014, 18:55:20
A dla mnie lepszość mojego kraju od Sarmacji jest tak oczywista jak istnienie śniegu na Antarktydzie, i nie muszę się do tej monarchii porównywać.
Tak jak mówiłem wcześniej, więcej czasu niż do tej pory będę miał w maju, w okresie matur. Do tego w tym samym okresie Bartek będzie już po egzaminie gimnazjalnym, więc moje próby nakłaniania go do większej aktywności będą miały większą szansę na sukces.
Cytat:Czy macie jakikolwiek pomysł na przyszły rząd i przyszłą kadencję?Przy obecnym stanie ludności trudno jakoś go szczególnie rozszerzać. Najwyżej rozłączyć urząd Premiera i MSW.
Cytat:Czy powiększycie naszą liczebność?Mam pomysł, w które fora jeszcze możemy uderzyć.
Cytat:Czy poprawicie naszą infrastrukturę?Tu jako wice nie będę wyskakiwał przed szereg z odpowiedzią.
Cytat:Czy poprawicie naszą pozycję?W kwietniu minie półrocznica powstania RB. Nie będzie trzeba już prosić - kto będzie chciał, to nas uzna. Pozostanie jedynie pracować na to, żeby chcieli.
Cytat:Czy uzdrowicie gospodarkę?Gospodarka to kompetencje Janka, ja się tu nie wypowiem.
Cytat:Czy zaktywizujecie kulturę i sport?Tu mogę zagwarantować co najmniej sporo prób z mojej strony - bo to są kwestie, którymi zajmę się osobiście, bez względu na wynik wyborów. M.in. w końcu zabrałem się (tu muszę przyznać się do wstydu, że tak późno) za odtwarzanie epopei, w ciągu tygodnia powinniśmy już pisać dalej Księgę III.
Cytat:Czy zrobicie COKOLWIEK?Cokolwiek to zrobimy z całą pewnością.
Tak jak mówiłem wcześniej, więcej czasu niż do tej pory będę miał w maju, w okresie matur. Do tego w tym samym okresie Bartek będzie już po egzaminie gimnazjalnym, więc moje próby nakłaniania go do większej aktywności będą miały większą szansę na sukces.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.