24.03.2016, 16:25:06
(24.03.2016, 16:23:04)Aleksandra Dostojewska-Swarzewska link napisał(a): [quote author=Frederick Hufflepuff link=topic=4797.msg42234#msg42234 date=1458829106]
Pani Prezydent wyciąga do nas rękę, a jednocześnie na każdym kroku obraża nas i poglądy, które uważamy za słuszne. W Bialenii nie może być, i mam nadzieję, że nie ma, miejsca na Prezydent(a), który kieruje się tylko własnymi przekonaniami, który kompromituje kraj na arenie międzynarodowej, który bezpodstawnie oskarża i nie chce słuchać woli ludu, wyrażonej choćby w tym proteście. Czas na zmianę - naprawdę dobrą, korzystną dla obywateli i państwa!
Chciałabym się dowiedzieć co w pana mniemaniu znaczy ''ciągle'', a także kiedy ostatni raz pana obraziłam lub pańskie poglądy?
[/quote]
W moim poście nie użyłem słowa "ciągle". Obraziła mnie Pani mówiąc o obozie koncentracyjnym na czacie forumowym, tym samym śmiejąc się z mojego nazwiska. Ponadto, obraziła Pani Eddarda Noqterna i poglądy, jakie wyrażamy.
Frederick Martin Hufflepuff
______________________________polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj