Manifestacja pod Pałacem Prezydenckim
(24.03.2016, 19:21:29)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): [quote author=Jan Kaniewski link=topic=4797.msg42353#msg42353 date=1458839795]
[quote author=Bajtuś link=topic=4797.msg42350#msg42350 date=1458839578]
Scyzoryk się w kieszeni otwiera jak słucha się p. Kaniewskiego. Sam był w Parlamencie i probował wcisnąć niedopracowaną ustawę o mediach, a jak został skrytykowany za niedoróbki to sie obraził na Parlament i sobie poszedł, ale potem tylnymi drzwiami wprowadził te sama ustawę jako rozporządzenie, a teraz śmie innych pouczać. Niech idzie na szczaw, albo na drzewo banany prostować, a nie zabierać sie za politykę.

Niedopracowana ustawa to według Pana taka, która nie jest zgodna z wytycznymi WR. Jeśli tak mam rozumieć ten cyrk, który miał miejsce w ważnej instytucji jako jest parlament to ja dziękuję. To była farsa i nic ponad to. Myli Pan dwa porządki rozporządzenia, ustawy, a mnie śmie pouczać o dopracowaniu lub nie?
[/quote]
Ustawa ta nie miała racji bytu, chociażby z powodu nie spełnienia wymogów techniki prawodawczej.
[/quote]

Proszę Pana tutaj nie chodzi o jakiś osobliwy akt mojej zemsty w tym wszystkim, ale troski o poszanowanie prawa, które sami sobie ustanowiliśmy. Do tego będę namawiał, każdego z którym tutaj jak i innych miejscach Republiki Bialeńskiej bedę rozmawiał.
Nie daję gwarancji na ciągłą aktywność, ponad to, na ile mam siłę.

(-) Jan Kaniewski
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości