Pytanie dot. firm należąc
(24.03.2016, 23:15:27)Kamil Maciejewski link napisał(a): A co do formalnego potwierdzenia, to wystarczy zgłosić wniosek do rady gospodarczej...
A to w trzecim poście nie jest traktowane jak wniosek? Na druku urzędowym ma być (wzory gdzie... poprawię)?

(24.03.2016, 23:24:05)Maciej Kamiński link napisał(a): Per se to można kombinować z wszystkim, co nie zostało zarejestrowane po reformie.
No to jako jak widzę obecnie najbardziej oblatany w materii gospodarki "pokombinuj"... W końcu te firmy mają swoją historię (choćby tutaj - http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index...oard=167.0), większość zostanie wkrótce naprawiona (czego nie ma odtworzę) i chyba warto by to narracyjnie działała. W tym stanie jakim to jest pożytku z tego nie ma...

Jeżeli coś upaństwowiono to zawsze można z tego jakoś wybrnąć - mogę narracyjnie wykupić od państwa, może państwo samo uznać, że odda (wszak dokonując eutanazji w testamencie przekazałem wszystko Tobie Macieju - czyli faktycznie to Ty jesteś właścicielem, chyba że sprzedałeś lub Ci odebrali... prawnie?).

Rozumiem, że księgowości i rozliczenia już nie istnieją - ale chyba działania narracyjne są dalej sensowne? Rozważcie jak to załatwić, a ja to najpierw ponaprawiam do końca, a potem pokombinuję z tym dalej.

PS. A dla Kim Myong Wona - który jak widzę cokolwiek próbował z tym robić, to się na pewno ciepły fotel z zarządzie RA znajdzie... Obiecuję, bo sam chętnie bym widział w narracji firmy nie tylko monologi.
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pytanie dot. firm należąc - przez Ronon Dex - 23.03.2016, 22:23:14

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości