25.03.2016, 10:48:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.03.2016, 11:29:04 przez Ronon Dex.)
(25.03.2016, 10:39:36)Tomasz Bagrat-Dostojewski link napisał(a): W takim razie drogi bracie ja się nie przydam ponieważ nie potrafię tworzyć grafiki.A czemu "nie przydam" - gdybyśmy w stoczni zrobili taki sam układ (ja jako Prezes, a Ty jako "Vice") czy gdybyś wszedł do RA jako członek zarządu, to przecież sama grafika to "Pan Pikuś" (to się zrobi), ale ważniejszy byłby udział w dyskusjach nad tymi pomysłami i produktami niż szukanie fotek czy robienie schematów.
(25.03.2016, 10:32:43)Kim Myong Won link napisał(a): Dziękuję bardzo, z miłą chęcią pomogę w rozwoju firmy.No to super... chciałbym doprowadzić własnie do tego by firmy to nie były monologi, ale właśnie dyskusje nad "produkcją" i "produktami" czy nad programami rozwojowymi.
(25.03.2016, 10:46:51)Maciej Kamiński link napisał(a): Narracyjną otoczkę można jak najbardziej zbudować. Chwilowo mam realnie pewną sprawę sprawę do załatwienia - ale popołudniu powyciągam z paragrafów dokładną ścieżkę działania.Nie ma pośpiechu, zrób to na spokojnie - ja i tak do wtorku będę raczej zbyt zajęty (już mi psia mać drugie zwolnienie lekarskie na święta wzięli w robocie i muszę kombinować) sprawami realowymi (a w przerwach się napiję po prostu... dla odreagowania), by poświęcać czas na wirtual. Od wtorku ruszam ponownie "pełną parą".
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.