07.04.2016, 21:23:10
Szanowni, chcę Was zapewnić i uspokoić, że oboje z Eddardem pragniemy pracować na rzecz Bialenii i jej rozwoju, ale jeśli wygram wybory, to oczywiście ja zasiądę na fotelu Prezydenta, a Eddard Wiceprezydenta. Zawsze, ilekroć piastowałem najwyższe stanowiska, potrafiłem współpracować z wieloma osobami i zawsze podejmowałem decyzje samodzielnie. O moją autonomię i samodzielność nie ma się co obawiać. Ja będę podejmował decyzje, ale naturalnie w zgodzie z opinią obywateli i członków mojego gabinetu. Zaproponowałem już teraz Wiceprezydenta, aby moi wyborcy wiedzieli, jakie mam plany co do najważniejszych funkcji i jaka jest moja wizja państwa. Mam nadzieję, że moja prezydentura będzie łączyć, a nie dzielić, i że naprawdę zaprzestaniemy wzajemnego obrażania i szukania sensacji tam, gdzie ich nie ma. Drogi Andrzeju, otóż rządy Wspólnoty Rozwoju są potrzebne i warto, byś postarał się zrozumieć możliwość ubiegania się przez nas o władzę i jej zdobycia. Nie kategoryzujmy, nie twórzmy zbędnych podziałów - zwłaszcza jeśli chodzi o narodowość.
Frederick Martin Hufflepuff
______________________________polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj