09.04.2016, 22:28:56
(09.04.2016, 22:26:18)Maciej Kamiński link napisał(a): [quote author=Frederick Hufflepuff link=topic=5018.msg44661#msg44661 date=1460233404]
[quote author=Maciej Kamiński link=topic=5018.msg44660#msg44660 date=1460233140]
Jak konkretnie byś chciał uspokoić zagranicę?
Moim pomysłem jest organizacja kilku konferencji prasowych u naszych sąsiadów i nie tylko oraz wydanie oświadczenia Prezydenta w sprawie kryzysu, który nas niedawno dotknął.
[/quote]
Czyli chcesz wprost mówić zagranicy, że mieliśmy się nie najlepiej?
A, i taka drobnostka, ale sugeruję zmienić sygnaturę. Szóste słowo od końca nie pasuje.
[/quote]
Nie, źle zrozumiałeś. Chcę poinformować zagranicę, że objalem rządy, jakie są moje plany dotyczące tych państw i nie tylko oraz zapewnić o naszej dobrej sytuacji.
Zapomniałeś, że kandydowalem w wyborach i przegrałem minimalnie z Alim Talibem?
Frederick Martin Hufflepuff
______________________________polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj