13.04.2016, 21:47:00
(13.04.2016, 21:43:59)Eddard Noqtern link napisał(a): Gdyby nie Bialenia to?
Dlaczego prowadzisz gazetę tak wytrwale?
Nie wyobrażam sobie dzisiaj siebie gdziekolwiek indziej niż w ukochanej, jedynej, pięknej Bialenii. Zupełnie nie mogę sobie uzmysłowić sytuacji, w której Bialeńczycy byliby dla mnie obywatelami innego, obcego państwa, w której mieszkałbym poza granicami Republiki. Naturalnie wcześniej nie wyobrażałem sobie siebie poza Santanią i Burgią. Bialenia utkwiła we mnie równie mocno.
Gazeta "wBialenii" jest wydawana od kilku miesięcy. W tym czasie stworzyła aż 48 wydań - pełnych informacji, wywiadów i ciekawych felietonów. Nasze pismo można oceniać różnie, i oczywiście każdy ma do tego pełne prawo, ale niewątpliwie już zapisała się w naszej historii.
Frederick Martin Hufflepuff
______________________________polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj