Chętnie odpowiem na wszelkie pytania...
(13.04.2016, 20:00:45)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): Co sądzisz o powołaniu OPB?

Szanuję bardzo, zwłaszcza, że victoriański odpowiednik wyglądał na konserwatywne ugrupowanie. Cieszy mnie zwłaszcza, że OBP ma w planach poparcie idei korporacjonizmu.

Cytat:Ile czasu przeciętnie poświęcasz w ciągu dnia na mycie zębów?

Z 5-7 minut.

Cytat:Mam nadzieję, że odpowie Szanowny Kontrkandydat na pytanie rywala - czy w Pańskim rządzie, jeśli wygra Pan wybory, znajdzie się miejsce dla przedstawicieli Wspólnoty Rozwoju?

Myślałem o takiej opcji, ale wiele zależy od tego, czy osoba, o której myślałem będzie chciała należeć do mojego ewentualnego przyszłego rządu.

(13.04.2016, 20:10:15)Jan Lubomirski link napisał(a): Ile lat ma twoja babcia/mama ?

Wirtualnie nie mam ani mamy ani babci. ƐSad

(13.04.2016, 20:58:09)Ametyst Faradobus link napisał(a): Czy Kandydatowi się często psuje samochód?

Coo?

(13.04.2016, 21:12:46)Ronon Dex link napisał(a): Samochód to przeżytek... Jak AdeM wygra to mu w prezencie (z RAT) podaruję śmigłowiec...  Wink >>D

A dziękuję, chętnie przyjmę, będę mógł strzelać do buntujących się chłopów z powietrza.

Cytat:Czy Bialenia powinna obrać kierunek proorientycki oraz dążyć do zaciśnięcia współpracy z tamtejszymi krajami?

Zachęcam do zapoznania się z zarysem doktryny polityki zagranicznej.

Cytat:Czy tańcem można wielbić Boga? Ha! O tym zapomniałeś.

Można, jak najbardziej, jeszcze jak.
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości