Akcja "Odpytujemy Hufflepuffa"
(13.04.2016, 21:45:00)Alberto de Medici link napisał(a): [quote author=Eddard Noqtern link=topic=5086.msg45196#msg45196 date=1460576639]
Dlaczego prowadzisz gazetę tak wytrwale?

Dlaczego jesteś najlepszym kandydatem na prezydenta?
[/quote]

To, czy jestem najlepszym kandydatem, wskażą obywatele uprawnieni do głosowania w trwających wyborach prezydenckich. Myślę i mam ogromną nadzieję, że wielu mi zaufa.

Cytat:Czy lubisz Harrego Pottera?

To dość trudne pytanie. Muszę przyznać, że nie czytałem wszystkich części (czytałem właściwie tylko jedną), natomiast prawie wszystkie filmy z tej serii oglądałem. Niewątpliwie "Harry Potter" jest hitem czytelniczym i filmowym i miliony osób na całym świecie zakochały się w historii czarodzieja z Hogwartu. Nie pałam aż tak wielką miłością do Pottera, ale akurat nazwisko "Hufflepuff" mi się spodobało.
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości