14.04.2016, 22:38:41
(14.04.2016, 22:34:51)Frederick Hufflepuff link napisał(a): [quote author=Karol Medycejski link=topic=1673.msg45371#msg45371 date=1460665887]
[quote author=Alberto de Medici link=topic=1673.msg45367#msg45367 date=1460665581]
http://spolecznosc.bialenia.org.pl/index...7#msg45357
Przecież głosujemy zgodnie z kompetencjami, nie zaś zgodnie z preferencjami partyjnymi (czy narodowościowymi...).
Aż prosi się, żeby teraz przywołać dawny spór i przypomnieć moje twierdzenia, że dla WR najwyższymi wartościami są partiokracja i kolesiostwo. A więc klasycznie już - a nie mówiłem?
[/quote]
A proszę mi powiedzieć, co jest najważniejsze dla środowiska RC? Bialenia na pewno nie. Zarówno Talib, jak i Swarzewska, byli waszymi kandydatami i zapisali się na kartach historii jako najgorsi. Przestrzegalismy przed obiema kandydaturami, ale dla was liczył się interes...
[/quote]
Nie wiem co jest ważne dla środowiska RC, bo w przywołanym okresie nie było mnie w Bialenii i nie udzielałem się w partii - jej reaktywacja w ostatnich dniach miała związek jedynie z wyrażeniem poparcia dla mojego Syna, którego wymagają absurdalne przepisy uchwalone głosami parlamentarzystów z pańskiej partii. I proszę bez tych osobistych wycieczek - nie popierałem Aleksandry Swarzewskiej ani Alego Taliba. Pan natomiast udowodnił przed paroma chwilami w gmachu parlamentu czym pański świat wartości stoi. Z mojej strony EOT.
Jego Operacyjność
(-) Linux
![[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]](http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/5/8/11668799_hhh.PNG)
(-) Linux
-------
"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem
"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator
-------
Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?