Akcja "Odpytujemy Hufflepuffa"
Cytat:Jeśli zostanę Prezydentem Republiki, sprawnie powołam Rząd, w którego skład wejdą chętne osoby (które wcześniej wykażą wolę uczestnictwa w moim gabinecie i w sprawowaniu najwyższej władzy, podczas społecznego naboru). Wybiorę, we współpracy z Wiceprezydentem, ludzi, którzy cechują się odpowiedzialnością, troską o dobro wspólne i obywateli oraz wiedzą w danych dziedzinach. Moim zadaniem będzie także odpowiednie przyporządkowanie poszczególnych osób do resortów - zaproponuję im te resorty, a ich wyłączną decyzją będzie to, czy to zaakceptują, czy też nie. Decyzje kadrowe nigdy nie będą motywowane krótko i nieprawdziwie albo wcale. Zawsze, aby coś zmienić, trzeba posiadać ku temu argumenty i powody.
A propos, skoro jesteś już w drugiej turze, czy możemy poznać więcej szczegółów dotyczących tych "wielkich konsultacji społecznych", które były zapowiedziane na czas powoływania rządu?

Cytat:Eddard Noqtern był Prezydentem, a ja sprawowałem funkcję Wiceprezydenta, był dla kraju owocny i stabilny.
Czemu przy tym stanowisku w odpowiedzi na postawioną wątpliwość nawet nie zbliżasz się do obrębu poruszonej problematyki?

A żeby za dużo smęcenia nie było - z czym zwykle zjadasz naleśniki?
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: