Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii
Dlaczego warto poprzeć Hufflepuffa i Noqterna?

Uważam, że jedną z najważniejszych umiejętności Prezydenta jest zarządzanie. Prezydent, który wraz z pomocą Wiceprezydenta stoi na czele Rządu musi umieć skutecznie kierować pracami swojego gabinetu, mieć dobry kontakt z jego członkami i umieć w sposób racjonalny zlecać zadania i wymagać ich realizacji w oczekiwanym terminie.

Według mnie, Frederick i ja dobrze znamy się na zarządzeniu i kierowaniu ludźmi. Nauczyliśmy się tego pełniąc liczne funkcję, w których za podobną działalność byliśmy odpowiedzialni.

Frderick Hufflepuff pełnił funkcje: Króla oraz Prezydenta Santanii i Burgii, gdzie zdobywał doświadcznie zarządzając całą mikronacją. W Republice Bialeńskiej piastował funkcję Wiceprezdenta w moim Rządzie, w którym odpowiedzialny był za kierowanie pracami niektórych urzędów i ministerstw. Wielokrotnie pełniąc funkcje ministerskie w rządach RB miał możliwość przyglądania się pracy Prezydenta, a takżę analizy dobrych i złych działań ówczesnych "Konduktorów".

Na moje doświadczenie składa się przede wszystkim: pełnienie funkcji Premiera, Lorda Szambelana i Króla Hasselandu, będąc odpowiedzialny odpowiednio za Rząd, Dwór Królewski i cały Hasseland. W zeszłym roku pełniłem także funkcję Prezydenta Republiki Bialeńskiej, tak więc moje doświadczenie w zarządzaniu Bialenią jest spore. Ze swojej kandydatury wyciągnąłem liczne wnioski - co można by zrobić lepiej, a czego unikać. Byłbym więc znakomitym doradcą i Wiceprezydentem w Rządzie Hufflepuffa.

[Obrazek: Mark_Rutte_secretary_of_the_state.jpg]
Frederick Hufflepuff - dobry zarządca, bogaty w doświadczenia z m,in. Santanii i Burgii jak i Bialenii.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości