15.04.2016, 17:50:05
(15.04.2016, 17:35:23)Iwan Pietrow-Dostojewski link napisał(a): Pewnie chodziło o czołg T-4C...A tak gwoli ścisłości to T-4C też nie był pomysłem jakiejś WR... ta modernizacja istniała już wcześniej, a nawet narracyjnie była testowana w SZ RB. Uznano, że są pilniejsze potrzeby SZ RB niż wymiana armat w czołgach, które i tak są niezłe oraz jak na razie spełniają normy współczesnego pola walki... i w sumie dalej tak sądzę - inne sprawy są pilniejsze. Pewnie nawet coś się w archiwach zachowało, gdyby tam pogrzebać.
(15.04.2016, 17:35:23)Iwan Pietrow-Dostojewski link napisał(a): Natomiast, Rononie, z tymi załącznikami to nie była wcale taka piękna historia. Chciałem je naprawić jeszcze na starym forum, nawet zgłaszałem się do Ciebie, kiedy wróciłeś na kilka dni. Powiedziałeś wtedy, że zajmiesz się tym, ale z racji niepewnej przyszłości forum nie ma czego ruszać. Potem zniknąłeś i nie miałem z kim rozmawiać... Ogólnie, to załączniki chciałem naprawić, ale raz - Maciej prawie niczego mi nie wysłał, a prosiłem go o to, i dwa - czekałem na Twój powrót, bo powiedziałeś, że Ty najlepiej wiesz, gdzie i co leży.Ależ ja nie czynię zarzutu... faktycznie mnie to zajęło parę dni (a część główna ze dwa-trzy) - tylko to była taka uwaga odnośnie próby wyjaśnienia na czym polegała ta "gruntowna modernizacja". Ot po prostu wydaje mi się, że to taki typowy polityczny slogan nie mający pokrycia w rzeczywistości, podobnie jak ten o tych "patriotycznych hasłach na sztandarach"... choć może z tego ostatniego coś dobrego wyniknie - bo jak to mówią "podchwytuje pomysł"... nie tyle tych "haseł" co samych sztandarów. Niegłupie w sumie.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.