Frederick Hufflepuff - kandydat na Prezydenta Bialenii
Kwestia sztandarów była poruszona przeze mnie zarówno na płaszczyźnie metafory, jak i działań doslownych. Sztandary byłyby ciekawym, unikatowym pomysłem, więc dlaczego nie mielibyśmy spróbować?

Co zaś tyczy się sprawy drugiej, mianowicie sprawy ewentualnego audytu, to po pierwsze nie powiedziałem, że audyt będzie przeprowadzony - rozwazylem jedynie jasno taką możliwość. Po drugie, jeśli stanowiska, o których mowa, będą połączone, to zmienilibysmy formę audytu, jeśli by ich nie połączono, audyt odbywałby się na zasadach ustalonych przez Ministra Obrony Narodowej, skonsultowanych z Prezydentem.
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości