16.04.2016, 00:21:53
(15.04.2016, 21:55:12)Frederick Hufflepuff link napisał(a): Sztandary byłyby ciekawym, unikatowym pomysłem, więc dlaczego nie mielibyśmy spróbować?Zgadzam się, że jest to fajny pomysł... i bez względu na to czy uda się Tobie osiągnąć zwycięstwo wyborcze czy nie to "pomysł kupuję" i będę go realizował.
(15.04.2016, 21:55:12)Frederick Hufflepuff link napisał(a): Co zaś tyczy się sprawy drugiej, mianowicie sprawy ewentualnego audytu, to po pierwsze nie powiedziałem, że audyt będzie przeprowadzony - rozwazylem jedynie jasno taką możliwość. Po drugie, jeśli stanowiska, o których mowa, będą połączone, to zmienilibysmy formę audytu, jeśli by ich nie połączono, audyt odbywałby się na zasadach ustalonych przez Ministra Obrony Narodowej, skonsultowanych z Prezydentem.Tak czy inaczej nie widzę ani sensu, ani możliwości audytu w sytuacji gdy w porywach to ze trzy osoby się bawią w wirtualną armię... a i dalej nie wiem do czego audyt miałby się odnosić.
W sumie fajnie jest... przez ponad rok (2014-2015) były to tylko moje monologi (których pewnie i tak nikt nie czytał) - teraz chociaż jest to dialog pomiędzy dwoma, a czasem trzema osobami - to już dużo, wręcz bardzo dużo.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.