Propozycja turnieju CS:GO
(25.04.2016, 19:54:51)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): [quote author=Ronon Dex link=topic=5252.msg46642#msg46642 date=1461606058]
[quote author=Maciej Kamiński link=topic=5252.msg46641#msg46641 date=1461605987]
Counter Strike: Global Offensive.
Dzięki... codziennie przechodzę po robocie koło MPiKu to sobie obejrzę co to za gierka i może się skuszę...
[/quote]

Trzeba zainstalować Steam na komputerze (http://store.steampowered.com).
Niestety tam obsługują PayPal (wirtualne konto internetowe do przelewów błyskawicznych) albo PaySafeCard (coś jak doładowanie do telefonu na kod).[/quote]

Steam to akurat mam zainstalowany: Train Simulator (no niby skąd wizualizacje bialeńskij kolei?) ponadto np. Total War: Empire i Napoleon oraz Rome II. Tyle, że nie kupuję przez Steam, a tylko "wersje pudełkowe" - konto Steam jest potrzebne do uruchomienia i tyle.

(25.04.2016, 19:54:51)Heinrich Hewret Wettin link napisał(a): Widzę, że ostatnio cena CS:GO wzrosła, bo jak ja kupowałem to było poniżej 50 zł.
W sumie bez znaczenia 50, 100 czy 150zł. Widzę, że w Epiku jest aktualnie raptem po 75zł* (jak rozumiem chodzi o to?) - jak nie ma w "moim" to sprowadzą z innego. A zresztą w końcu pół roku temu otworzyli mi "największą w  województwie" (każda kolejna jest "największa")  galerię handlową jakieś 300m od chałupy to się kopnę i kupię jak trzeba (tj. jak się coś z tego tutaj urodzi), bo tak Empik jest wielki i ma prawie wszystko.

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Propozycja turnieju CS:GO - przez Aaron Ramsey - 25.04.2016, 18:37:44

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości