27.04.2016, 20:06:30
(27.04.2016, 19:03:27)AndrzejSwarzewski link napisał(a): Co za masochistyczny naród, najbardziej lubi krwawego dyktatora-swarzystę i zbrodniczego gestapowca. :oAch tam... w sumie jesteście najważniejszymi postaciami tego v-kraju... pomimo koniecznych działań i czasem wpadek (kto ich nie miał?) to nie oszukujmy się - Bialenia to WY. W końcu wciągnąłeś mnie w tę zabawę... a to wciągnęło jak bagno... nawet dać sobie spokój nie potrafiłem na dłuższą metę. 8D Ja tam nie wiem - ja Was lubię... 3-D
(27.04.2016, 19:03:27)AndrzejSwarzewski link napisał(a): No i oczywiście uważam, że wynik Carycy to jest jakaś porażka.Nie wiem czy ta osoba miała jakiekolwiek pozytywy... mogła nawet wcześniej działać z sensem. Nie było mnie tutaj. Ale z "lubieniem" to jest tak, że jak narobiła obory to się jakiś czas jej to pamięta, szczególnie że ostatnio jeszcze "akcja" z klonem, do czego przecież tutaj mamy uraz. A pytanie było o "lubienie", a nie o ocenę postaci na przestrzeni jej działań w RB.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.