[KONKURS] II edycja "Złotej Łopaty" im. Hostka 80
Cytat:Chyba przekształcę Złotą Łopatę w Nagrodę Złotej Łopaty im. Hostka 80, w uznaniu dla zasług Ekscelencji w rozwój poziomu debaty publicznej.

Szanowni a zacni,

[justify]już po raz kolejny mam zaszczyt zainaugurować konkurs wykopaliskowy. Przekopcie forum, odnajdźcie wielkie cytaty, aforyzmy, autorstwa Bialeńczyków. Nota bene, nie mogą pochodzić one z tego wątku. Każdy z uczestników może zgłosić jeden cytat do 29 maja. Następnie zbierze się dwuosobowa komisja, która wybierze najlepsze prace i ogłosi werdykt 31 maja. Nagrodą, podobnie jak ostatnim razem, jest jeden folwark oraz możliwość zrobienia sobie zdjęcia, oczywiście na koszt podatnika, z członkiem rządu (dowolnie wybranym).
Chętnych do bycia członkiem komisji zapraszam na PW.

Przypomnę tylko, że wkład hostka 80 w debatę publiczną był w istocie nad wyraz wysoki. Kim jest ów bohater? Najlepiej opisują go słowa, jego samego: "To i ja was witam, Tomasz z Wrocławia, informatyk z pasją do historii i sportów zimowych". Jego celne (i nad wyraz inteligentne) komentarze i uwagi, były wskazówką dla Ludu Szlacheckiego. "myślę ze nie same mundury brzydkie jak słaby program do projektowania... szczególnie widać to po kolorystyce..." Od razu widać wielkiego specjalistę, obdarzonego niebanalnym poczuciem humoru.[/justify]

Zachęcamy do rywalizacji!

[i](-) Alberto Carlos de Médici y Zep [i]
(—) Alberto Carlos de Médici y Zep
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
[KONKURS] II edycja "Złotej Łopaty" im. Hostka 80 - przez Alberto Carlos de Médici y Zep - 17.05.2016, 19:48:47

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości