Kto chce powrotu ???
(28.05.2016, 19:17:31)Maciej Kamiński link napisał(a): ...Więc chłostamy, tak?

Pańska wypowiedź jest zupełnie nieadekwatna do tego, co powiedziałem i wyrwana z kontekstu. Pani Prezydent została usunięta z kraju, bo zagrażała jego dalszemu istnieniu (!), zaś pewne grono osób, w tym niestety Pan, chce przywrócić jej szansę powrotu. Nie mam zielonego pojęcia, dlaczego opieracie się Państwo na ślepej, niczym nieuzasadnionej wierze w coś, co jest nierealne, czyli w wierze w pozytywną aktywność Swarzewskiej-Dostojewskiej. Jestem przeciwnikiem jej powrotu i mam do tego pełne prawo. Nie używam zwykle argumentów ad personam, ale jeśli Pan takich używa, to musi się Pan liczyć, że kiedyś ktoś Pana rozliczy albo zaskoczy ni stąd, ni zowąd głupim tekścikiem na Pański temat w odpowiedzi na Pańską poważną, rozsądną wypowiedź przepełnioną mnóstwem dobrych argumentów.
Frederick Martin Hufflepuff
polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kto chce powrotu ??? - przez Regina Anna Swarzewska - 27.05.2016, 23:45:14

Użytkownicy przeglądający ten wątek: