Czy prawo może działać wstecz?
(14.06.2016, 13:35:53)AndrzejSwarzewski link napisał(a):[quote author=Piotr Pawel I link=topic=5707.msg51128#msg51128 date=1465890995]
Już była na ten temat mowa; tym niemniej odpowiem pytającemu - nie, nie jestem. Uprzejmie natomiast proszę o odpowiedź, z jaką realową organizacja polityczną jest związany Mój Szanowny Przedmówca? Tak z ciekawości. Skoro mamy mówić o realu, to śmiało, proszę bardzo. W razie obaw proszę na PW, to nie ujawnię nikomu  Tongue
Ależ to żadna tajemnica. Nie jestem dotychczas działaczem żadnej organizacji politycznej, natomiast blisko sympatyzuję z Partią "Zmiana".
Natomiast bulwers Ivana zdecydowanie nie na miejscu, biorąc pod uwagę kompletną nieobecność w życiu Republiki. Cytując klasyka, nikt nie każe panu czytać moich postów. Tongue Ale widzę, że z tym KOD-em trafiłem w czuły punkt. Big Grin
[/quote]
A wprost przeciwnie, jest jak najbardziej na miejscu. Argumentum ad realum wypada negować każdemu.
A, i wraz z tym - natychmiast przerywamy dyskusję o realu, która się tu wywiązała.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy prawo może działać wstecz? - przez Piotr Pawel I - 13.06.2016, 15:17:47

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości