18.07.2016, 11:55:57
(18.07.2016, 10:58:19)Severino Castiglioni-Faradobus link napisał(a):W sumie parodia z prawa, co nie?Teraz rozumiesz dlaczego przy dyskusji o kodeksie postulowałem zapis rozpatrzeniu też działania tych osób pomiędzy usunięciem z RB, a ewentualną szansę na powrót?
A osobiście to proponuję osobom chcącym mieć szansę na powrót na mocy możliwości danej dyskutowanym obecnie nowym kodeksem się przez chwilę zastanowić czy ich działania w tej chwili tej szansy na powrót im zamkną (bo multikonta są sprzeczne z obecnym i przyszłym prawem). O ile "Krzykopudełko" jest jak mi oświadczył Maciej pewnego rodzaju słabo uregulowaną "szarą strefą" to już pisanie postów na Forum jest niestety jawnym łamaniem prawa. Co ciekawe jedno z tych kont zostało założone na parę miesięcy przed "uśmierceniem".
Całkowicie prywatnie powiem, że o ile praktycznie prawie dałem się przekonać (i pewnie nie ja jeden), żeby (ale z pewnymi ograniczeniami) dać co niektórym "drugą szansę" to takie działania mogą doprowadzić do zmiany zdania i to pewnie nie tylko mojego w tej materii. Przemyślcie to sobie...
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.