25.07.2016, 13:57:00
Jest mi bardzo przykro z powodu sugerowania, że gazeta "wBialenii", której jestem redaktorem naczelnym, a która jest najaktywniejszą i najprężniej działającą gazetą w historii Republiki Bialeńskiej oraz jedną z najaktywniejszych w historii całego polskiego mikroświata, jest narzędziem hasselandzkiej propagandy i "miesza Bialeńczykom w głowach". Są to słowa nieprawdziwe i podważające autorytet oraz renomę medium. Nie byłem i nie jestem obywatelem Królestwa Hasselandu, nie byłem i nie jestem w żaden sposób z nim powiązany. Gazeta, którą prowadzę, podaje obiektywne, najnowsze informacje z kraju i ze świata i nie ingeruje w treść felietonów redaktorów, które są i powinny być subiektywne i opiniotwórcze. Jeśli nie podoba się Panu kształt gazety, to zapraszam do współpracy i nadsyłania swoich artykułów - na pewno wszystkie opublikuję.
Frederick Martin Hufflepuff
______________________________polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj