25.07.2016, 14:24:58
Cytat:"wBialenii" nie ma nic wspólnego z Hasselandem. A "Gazeta Hasselandzka", fakt, jest w jakimś sensie narzędziem propagandy - ale czy jest antybialeńska? Na pewno nie.
A może chociaż uzasadni Pan:
1.Dlaczego wg Pana gazeta "wBialenii" nie ma nic wspólnego z Hasselandem?
2.Dlaczego wg Pana Gazeta Hasselandzka nie jest antybialeńska?
Cytat:Jak - proszę powiedzieć? Bo ja nie widzę?
Ano tak, że zamiast być podległym Bialenii (co wynika z traktatu), Hasseland sam podporządkowuje sobie Bialenię.
Cytat:Pisze Pan rzeczy z pozoru konkretne, ale całkowicie nieprawdziwe. Mówiąc krótko: wyssane z palca.
I znowu nie umie Pan uzasadnić, dlaczego moje wypowiedzi są wg Pana nieprawdziwe. A wie Pan, dlaczego nie umie Pan uzasadnić? Bo są one prawdziwe.
Cytat:Panie Novitus, Pan mnie nie zna - chyba, że jest Pan osobą podszywającą się pod Novitusa, a znaną nam dobrze >Natomiast jeśli faktycznie jest Pan tu kimś nowym, to Pana wiedza o sytuacji jest poniżej zera. Pisze Pan rzeczy skrajnie nieprawdziwe.
Nikt się pode mnie nie podszywa, gdyby ktoś się podszywał, to już dawno bym interweniował. Znowu nie umie Pan wyjaśnić, dlaczego wg Pana moje wypowiedzi są nieprawdziwe.
![[Obrazek: XKCp683.png]](http://i.imgur.com/XKCp683.png)

Natomiast jeśli faktycznie jest Pan tu kimś nowym, to Pana wiedza o sytuacji jest poniżej zera. Pisze Pan rzeczy skrajnie nieprawdziwe.