22.08.2016, 16:04:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2016, 16:11:13 przez Ronon Dex.)
(22.08.2016, 15:47:03)Iwan Pietrow-Dostojewski link napisał(a):Dziwi mnie to, iż większość członków Parlamentu wyraża sprzeciw wobec ratyfikacji traktatu ze Slawonią. Przecież nie po to wyciągamy rękę do innej mikronacji i nie po to wysyłamy tam delegacje, żeby teraz kilku posłów, w większości niezwiązanych z tematem nawiązania stosunków ze Slawonią,Chyba się komuś coś pomyliło... Co to znaczy "kilku posłów, w większości niezwiązanych z tematem" - czy mam rozumieć, że ktoś wyraża się z lekceważeniem o Parlamencie Republiki Bialeńskiej?
(22.08.2016, 15:47:03)Iwan Pietrow-Dostojewski link napisał(a):Ustawa o uznawaniu innych mikronacji jest, według mnie, kompletnie zbędnym aktem prawnym...Może, ale dopóki istnieje i obowiązuje to ma ona jak najbardziej znaczenie i to pierwszorzędne jeśli chodzi o uznawanie i podpisywanie traktatów.
Chyba coś nie tak z kolejnością? Jeśli się uważa, że ta ustawa jest zbędna czy wręcz przeszkadzająca w pewnych (pozytywnych wg opinii przedmówcy) działaniach - to trzeba było najpierw złożyć wniosek o jej zmianę lub po prostu likwidację, a dopiero potem próbować ratyfikować traktat, który jakby nie patrzeć stoi w pewnej sprzeczności w tą ustawą.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.