05.09.2016, 20:02:25
(05.09.2016, 19:58:37)Maciej Kamiński link napisał(a):Dodajmy też nasze wykluczające się poglądy na prawo karne, sam sposób sprawowania władzy wykonawczej (z pominięciem jej uprawnień) czy politykę zagraniczną. Najbardziej to chyba nas łączy... realne miejsce zamieszkania.
No i to, że jesteście w Bialenii od samego początku, w związku z czym świetnie się znacie. Łatwo możecie przewidzieć swoje zachowanie. Myślę, że to łączy Was najbardziej. Lęk przed nowymi i zmianami jednak trochę jest?
(05.09.2016, 19:58:37)Maciej Kamiński link napisał(a):[quote author=Alberto de Medici link=topic=6486.msg58463#msg58463 date=1473094194]Czysto złośliwie powiem, że ciekaw jestem, czy tym razem dadzą radę dokonać zgłoszenia w terminie. >>D Niech to podziała motywująco.
Czyżby wrony przymierzały się do zainstalowania (ah, jakże to wulgarnie brzmi) w Pałacu Prezydenckim red. Hufflepuffa?
[/quote]
Wyraziłem tylko opinię, kto według mnie powinien przejąć kluczę do Pałacu. Jest to jednak tylko prywatna opinia, a nie oficjalna nominacja "wron".
Cieszę się jednak, że wybór naszego kandydata budzi aż takie zainteresowanie. ;D
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.