31.10.2016, 21:43:28
(31.10.2016, 21:37:30)Kristian Arped link napisał(a): Panowie, jesteście rozkoszni!
![[Obrazek: fidelix22.jpg]](http://www.sloneczko-koty.pl/fidelix22.jpg)
(31.10.2016, 20:53:54)Frederick Hufflepuff link napisał(a): Brak uczestnictwa w debacie jest, w moim przypadku, motywowany najczęściej zbyt małą ilością czasu, co trzeba jakoś zrozumieć. Wiem, że zaraz powie Pan, że gdy się ma mało czasu, nie można zostawać parlamentarzystą, ale ja się z tym nie zgadzam. Posłem zostaje każdy, kto uważa, że jest do tego przygotowany i kto chce wpływać na losy państwa (nie wspominam tutaj o drodze wyborczej do objęcia mandatu).Tak w odniesieniu do tej wypowiedzi, jeżeli któryś teraz wyskoczy z pomysłem na zmianę wymogów w ordynacji, to uduszę go kablem od internetu bezprzewodowego.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.