Projekt nowego układu stowarzyszeniowego
Cytat:Piotr Paweł i Mikołaj rzeczywiście mają głęboko w nosie rozmowy.
Jak do cholery mogę prowadzić jakiekolwiek rozmowy jeżeli nie jestem jeszcze Carem? Przestań wydawać fałszywe sądy i zacznij używać myślenia logicznego.
Cytat:Widząc tę bezbeczną dyskusję wycofam się z tego [...] o niczym i zacznę na poważnie działać ws. państw stowarzyszeniowych, bo to jest dramat [...], że dwie osoby paraliżują bieżącą sprawę polityczną.
[member=153]Piotr Pawel I[/member] i [member=146]Mikołaj Patryk Dostojewski[/member] Macie dwa dni na ustalenie razem z [member=54]AndrzejSwarzewski[/member] albo koniec sielanki i przygotowuję projekt zmiany ustawy, aby raz na zawsze wywieźć te państewka. Na taki paraliż duże państwo nie powinno sobie pozwolić. Co wy sobie wyobrażacie? Że napiszecie "nie" i każdy wam będzie przyklaskiwać? A gdzie! Wspólnota Niedorozwojów w następnych wyborach będzie miała tylko swoje głosy.
To że ty jesteś ultrakosmopolitą i zachowujesz się jak ptak srający do własnego gniazda wiadomo od dawna. Nie zastosuję się do tego ultimatum ujadania bo zwyczajnie nie mogę - nie jestem jeszcze Carem. Natomiast polubienie twojej wulgarnej wypowiedzi przez wiadome osoby jest dla mnie zaskoczeniem i świadczy wbrew ich deklaracjom o ich nienajlepszej woli wobec Hasselandu i Brodrii. I wy później jesteście wielce zdziwieni gdy ja piszę o brodrofobii.
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości